“MUSİQİÇİLƏRİN PEDAQOJİ USTALIĞI” BİRİNCİ BEYNƏLXALQ MÜSABİQƏSİNİN NƏTİCƏLƏRİ (layihənin müəllifi – T.Seyidov).
Bakı, 1 – 30 iyun 2022 il.

ИТОГИ ПЕРВОГО МЕЖДУНАРОДНОГО КОНКУРСА "ПЕДАГОГИЧЕСКОЕ МАСТЕРСТВО МУЗЫКАНТОВ" (автор проекта – Т.Сеидов).
Баку, 1 - 30 июня 2022 г.

“MUSİQİÇİLƏRİN PEDAQOJİ USTALIĞI” BİRİNCİ BEYNƏLXALQ FESTİVALIN NƏTİCƏLƏRİ (layihənin müəllifi – T.Seyidov).
Bakı, 1 – 30 iyun 2022 il.

ИТОГИ ПЕРВОГО МЕЖДУНАРОДНОГО ФЕСТИВАЛЯ "ПЕДАГОГИЧЕСКОЕ МАСТЕРСТВО МУЗЫКАНТОВ" (автор проекта – Т.Сеидов).
Баку, 1 - 30 июня 2022 г.

Üzeyir Hacıbəyli adına Bakı Musiqi Akademiyası müəllim və tələbə heyətinin nəzərinə

ELAN

ORTA İXTİSAS MUSİQİ MƏKTƏB-STUDİYASINA MƏKTƏBƏQƏDƏR VƏ KİÇİK YAŞLI MƏKTƏBLİ UŞAQLARIN QƏBULU ÜÇÜN ÖDƏNİŞSİZ HAZIRLIQ KURSLARI TƏŞKİL EDİR

БАКИНСКАЯ МУЗЫКАЛЬНАЯ АКАДЕМИЯ ОРГАНИЗУЕТ БЕСПЛАТНЫЕ ПОДГОТОВИТЕЛЬНЫЕ КУРСЫ ДЛЯ ДЕТЕЙ ДОШКОЛЬНОГО И МЛАДШЕГО ШКОЛЬНОГО ВОЗРАСТА ДЛЯ ПОСТУПЛЕНИЯ В СРЕДНЮЮ СПЕЦИАЛЬНУЮ МУЗЫКАЛЬНУЮ ШКОЛУ-СТУДИЮ

İxtisas imtahanının proqram tələbləri

Koreya Respublikası Təhsil Nazirliyi yanında Beynəlxalq Təhsil üzrə Milli İnstitutu (BTMİ) 2022-ci il üçün xarici tələbələrə bakalavr pilləsi üzrə “Global Koreya Təqaüd Proqramı”nı elan etmişdir.

2022/2023-cü tədris ili üzrə SABAH qruplarının bakalavriat səviyyəsinə tələbə qəbulu açıq elan olunur.

1 iyun 2022-ci il tarixindən etibarən Üzeyir Hacıbəyli adına Bakı Musiqi Akademiyasında Yaz İmtahan Sessiyası başlanacaqdır.

Bakı Musiqi Akademiyasının Tarix-nəzəriyyə fakültəsi “Vətən savaşında tarixi zəfər” mövzusuna həsr olunmuş sərbəst yazı işi müsabiqəsi elan edir!

Britaniya Şurası Yaradıcı Prodüserlər (Creative Producers) proqramı üçün açıq müsabiqə elan edib.

Üzeyir Hacıbəyli adına Bakı Musiqi Akademiyası aşağıdakı kafedralarda vakant yerləri tutmaq üçün müsabiqə elan edir

"Klassik fortepiano sonata və romansların simfonik orkestr üçün orkestrləşdirmə" RESPUBLİKA MÜSABİQƏSİ

Bakı Musiqi Akademiyası, Erasmus Beynəlxalq mübadilə proqramı 2022-2023 tədris ili üzrə qəbula start verir.

ABİTURİYENTLƏRİN VƏ YUXARI SİNİF (V,VI,VII,VIII,IX,X) ŞAGİRDLƏRİNİN NƏZƏRİNƏ!

BAKI MUSİQİ AKADEMİYASININ MAGİSTRATURASINA QƏBUL EDİLMİŞ BAKALAVRLAR 14 iyul-25 iyul 2022 il TARİXİNƏDƏK QEYDİYYAT ÜÇÜN AŞAĞIDAKILARI ETMƏLİDİR

Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyi Üzeyir Hacıbəyli adına Bakı Musiqi Akademiyası Gənc pianoçular arasında “Fikrət Əmirov 100” Respublika müsabiqəsi

25 noyabr 2021-ci il tarixindən etibarən Azərbaycan Respublikası Prezidentinin müvafiq fərmanı ilə Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyinin tabeliyində yaradılmış "Təhsil Tələbə Krediti Fondu"nun vəsaiti hesabına təhsil tələbə kreditlərinin verilməsi üçün elektron müraciətlərin qəbuluna başlanılmışdır.

13 iyul  2021-ci il

Üzeyir Hacıbəyli adına Bakı Musiqi Akademiyasının“Mezzo” elmi publisistik informasiya jurnalınin 28-ci sayı çapdan çıxıb

Üzeyir Hacıbəyli adına Bakı Musiqi Akademiyasının (BMA) “Mezzo” Elmi Publisistik İnformasiya jurnalının 28-ci sayı çapdan çıxıb. Baş redaktoru Sənətşünaslıq üzrə fəlsəfə doktoru Vüqar Hümbətov olan jurnalda, akademiya əməkdaşlarının məqalələri dərc olunub. Belə ki, sənətşünaslıq üzrə fəlsəfə doktoru, dosent Könül Hüseynova, BMA-nın elmi işçiləri Fidan Nəsirova, Könül Əhmədova, Nigar Bayramova, BMA-nın əməkdaşları Röya Hüseynova, Mənsurə Quliyeva, Fidan Hüseynova, BMA-nın dokorantı Məryəm Yusifova, tələbə Özləm Əliyevanın qələmindən çıxan və 2021-ci ilin aprel-iyun aylarını əhatə edən ölkənin ən əlamətdar mədəniyyət xəbərləri, akademiyanın ictimai-siyasi həyatında baş verən hadisələr jurnalda işıqlandırılmışdır. Ənənəyə sadiq olaraq jurnalda təhsil, tədbirlər, festivallar, nailiyyətlər və yeni layihələr haqqında xəbərlər dərc olunmuşdur.

Oxucular jurnalı vərəqləyərkən önəmli tədbirlər silsiləsindən, Xarıbülbül musiqi festivalı, BMA-nın həyata keçirdiyi Nizami-Romans Respublika müsabiqə festivalı, beynəlxalq və respublika konfransları, BMA-nın 100 illiyi ilə əlaqədar Estoniya və Sankt Peterburq Konservatoriyaları ilə ortaq layihələr, Nizami Gəncəviyə həsr olunmuş tədbirlər,  yubileylər, maariflənidirici online seminarlar, beynəlxalq layihələr, Vətən müharibəsinin iştirakçıları ilə görüşlər, “Xarıbülbül” və “Əbədilik” musiqi albomları, tələbələrimizin uğurları və bir çox xəbərlər haqqında ətraflı məlumat alacaqlar.

Onu da qeyd edək ki, jurnalın üz səhifəsi dahi Azərbaycan şairi və mütəfəkkiri Nizami Gəncəvinin 880 illiyinə həsr olunub.

Jurnalı elektron olaraq link vasitəsilə https://issuu.com/vugarhumbatov/docs/mezzo_n28  oxumaq mümkündür.