“MUSİQİÇİLƏRİN PEDAQOJİ USTALIĞI” BEYNƏLXALQ FESTİVAL-MÜSABİQƏ

«ПЕДАГОГИЧЕСКОЕ МАСТЕРСТВО МУЗЫКАНТОВ» МЕЖДУНАРОДНЫЙ ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС

"PEDAGOGICAL SKILLS OF MUSICIANS" INTERNATIONAL FESTIVAL-COMPETITION

Üzeyir Hacıbəyli adına Bakı Musiqi Akademiyası müəllim və tələbə heyətinin nəzərinə

ELAN

ORTA İXTİSAS MUSİQİ MƏKTƏB-STUDİYASINA MƏKTƏBƏQƏDƏR VƏ KİÇİK YAŞLI MƏKTƏBLİ UŞAQLARIN QƏBULU ÜÇÜN ÖDƏNİŞSİZ HAZIRLIQ KURSLARI TƏŞKİL EDİR

БАКИНСКАЯ МУЗЫКАЛЬНАЯ АКАДЕМИЯ ОРГАНИЗУЕТ БЕСПЛАТНЫЕ ПОДГОТОВИТЕЛЬНЫЕ КУРСЫ ДЛЯ ДЕТЕЙ ДОШКОЛЬНОГО И МЛАДШЕГО ШКОЛЬНОГО ВОЗРАСТА ДЛЯ ПОСТУПЛЕНИЯ В СРЕДНЮЮ СПЕЦИАЛЬНУЮ МУЗЫКАЛЬНУЮ ШКОЛУ-СТУДИЮ

İxtisas imtahanının proqram tələbləri

Koreya Respublikası Təhsil Nazirliyi yanında Beynəlxalq Təhsil üzrə Milli İnstitutu (BTMİ) 2022-ci il üçün xarici tələbələrə bakalavr pilləsi üzrə “Global Koreya Təqaüd Proqramı”nı elan etmişdir.

Violin ifaçılarının nəzərinə!

Bakı Musiqi Akademiyasının Tarix-nəzəriyyə fakültəsi “Videoçarxların yarışı” müsabiqəsini elan edir!

Bakı Musiqi Akademiyasının Tarix-nəzəriyyə fakültəsi “Vətən savaşında tarixi zəfər” mövzusuna həsr olunmuş sərbəst yazı işi müsabiqəsi elan edir!

Britaniya Şurası Yaradıcı Prodüserlər (Creative Producers) proqramı üçün açıq müsabiqə elan edib.

Ü.Hacıbəyli ad. BMA-nın kollektivi professor Əliyeva Elmira Mirzə Ağa qızının vəfatı ilə əlaqədar dərin hüznlə başsağlığı verir.

25 noyabr 2021-ci il tarixindən etibarən Azərbaycan Respublikası Prezidentinin müvafiq fərmanı ilə Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyinin tabeliyində yaradılmış "Təhsil Tələbə Krediti Fondu"nun vəsaiti hesabına təhsil tələbə kreditlərinin verilməsi üçün elektron müraciətlərin qəbuluna başlanılmışdır.

2021-ci il

2021-ci ildə Üzeyir Hacıbəyli adına Bakı Musiqi Akademiyasının tələbələrinin müxtəlif ölkələrdə keçirilən Beynəlxalq müsabiqə və festivallarda uğurla iştiraka görə diplom və sertifikatlara layiq görülmüşlər.

10.03.2021- ci ildə keçirilən World Art Games İnternational Art Media Kontest müsabiqəsində Talıbova İlqarə (Professor Kəbirlinskaya Elnarənin sinfi) I yer priz qazanmışdı

10.03.2021- ci ildə keçirilən World Art Games İnternational Art Media Kontest müsabiqəsində Məmmədova Ülkər I yer  (Professor dosent Sultanova Sevincin sinfi), Yunus Fidan (Professor Kəbirlinskaya Elnarənin sinfi) I yer priz qazanmışdı

14.04.2021 ci ildə keçiriıən Talents Avropa beynəlxalq İncəsənət festivalında İxtisas-fortepiano kafedrasının tələbəsi Məmmədova Ülkər I yer qazanmışdı(Müəllim Züleyxa Abdulla)

17.05.2021-30.06.2021 ci ildə Art-performans Beynəlxalq İncəsənət müsabiqəsində Rəhimə Əhmədova I yerə layiü görülmüşdü(Professor Axundova Yeganənin sinfi)

İxtisas fortepiano kafedrasının tələbələri 28-30 may 2021-ci ildə (online) Rus klassik musiqisi VI Beynəlxalq gənclər müsabiqəsində Ağazadə Əzizə I yerə(professor Aşumova Samirənin sinfi) layiq görülmüşdü.

28-30 may 2021-ci ildə keçirilən VI Beynəlxalq Rus Klassik musiqisi (Russkaya Alborada) adlı müsabiqədə İxtisas-fortepiano kafedrasının tələbələri Abdinzadə Cəmalə-İslamova Jalə (Professor Rimazi Nəzakətin sinfi)  fortepiano dueti  üzrə I yer qazanmışdılar.

5.06.2021 ci ildə İtaliyanın Roma şəhərində keçirilən Primavera Romania müsabiqəsində  Bayramlı Nuray(II yer,dosent Mirzəyeva Gülnarənin sinfi) iştirak etmişdi. Müəllim diplomla təltif olunmuşdur.

25-30 sentyabr 2021-ci ildə Kazanda keçirilən Beynəlxalq vokalistlər müsabiqəsində Bakı Musiqi Akademiyasının tələbəsi Abdinzadə Camalə  (Acalova Gülnarənin sinfi) I yerə layiq görülmüşdü.

15.10. 2021-ci il Qazaxıstan, Nur-Sultan şəhərində  keçirilən II Beynəlxalq müxtəlif janrlı müsabiqədə "Dolce Musica" Bakı Musiqi Akademiyasının tələbəsi  Fidan Yunus  (Professor Kəbirlinskaya Elnarənin sinfi) Gran pri  I yer qazanmışdı.

2021-ci il Qazaxıstan, Nur-Sultanda keçirilən II Beynəlxalq müxtəlif janrlı müsabiqədə Bakı Musiqi Akademiyasının tələbəsi  Ağayeva Aliyə (Müəllim Babazadə Sevdanın sinfi) "Olimpia" I yer qazanmışdı.

2021-ci il Qazaxıstan, Nur-Sultanda keçirilən II Beynəlxalq müxtəlif janrlı müsabiqədə Bakı Musiqi Akademiyasının tələbəsi  İlqarə Talıbova (Professor Kəbirlinskaya Elnarənin sinfi) "Olimpia" Qran Pri qazanmışdı.

2021-ci ildə Qazaxıstanda "Astana Stars" adlı beynəlxalq festivalı çərçivəsində II Beynəlxalq vokal-instrumental musiqi müsabiqəsində Ocaqverdiyeva Səbinə qran pri qazanmışdı. (17-20 yaş kateqoriyası). Müəllim Babazadə Sevda diplomla təltif edilmişdi.

Astana Stars Beynelxalq festivalinda  (Djordj Eneskenin 140 illiyine hesr olunmus )Ilqare Talibova(Professor Kebirlinskaya Elnarenin sinfi) I yere layiq gorulmusdu.

04.12.2021-14.12.2021 ci ildə keçirilən II Beynəlxalq CA AKKORD müsabiqəsində BMA-nın I kurs tələbəsi İsmayılzadə Sona diplom I yer qazanmışdı. (Müəllim dosent Mirzəyeva Gülnarə)

2021 ci il Sankt Peterburqda keçirilən müsabiqədə Əhmədova Rəhimə (Professor Axundova Yeganənin sinfi) II yer priz qazanmışdı.

Gürcüstanda keçirilən "Harmony" VII Beynəlxalq online müsabiqədə Üzeyir Hacıbəyli adına Bakı Musiqi Akademiyasının "İxtisas fortepiano"kafedrasının tələbəsi Babayeva Ülkər (Sultanova Sevincin sinfi) III yerə layiq görülmüşdü.

Gürcüstanda keçirilən "Harmony" VII Beynəlxalq online müsabiqədə (onlayn) Üzeyir Hacıbəyli adına Bakı Musiqi Akademiyasının "İxtisas fortepiano"kafedrasının tələbələri Abdinzadə Camalə, İslamova Jalə (Professor Nəzakət Rimazinin sinfi) diplomla təltif edilmişdilər.

Polsada keçirilən müsabiqədə (onlayn) İxtisas-fortepiano kafedrasının tələbələri Ağayev Rəşad-Quliyeva Leyla (Əmirova Cəmilənin sinfi) Tünzalə İbrahimova-Gülnisə Babayeva (Əmirova Cəmilənin sinfi)  fortepiano dueti kateqoriyasında  I yerə layiq görülmüşdülər.