Üzeyir Hacıbəyli adina Bakı Musiqi Akademiyası aşağıdakı kafedralarda vakant yerləri tutmaq üçün Müsabiqə elan edir.

İXTİSAS FORTEPİANO KAFEDRASI

Professor, sənətşünaslıq üzrə fəlsəfə doktoru

Dosent, sənətşünaslıq üzrə fəlsəfə doktoru

BƏSTƏKARLIQ KAFEDRASI

Professor

SİMLİ ALƏTLƏR KAFEDRASI

KAMERA ANSAMBLI KAFEDRASI

METODİKA VƏ XÜSUSİ PEDAQOJİ HAZIRLIQ KAFEDRASI

NƏFƏS VƏ ZƏRB ALƏTLƏRİ KAFEDRASI

Professor

Dosent,sənətşünaslıq üzrə fəlsəfə doktoru

XOR DİRİJORLUĞU KAFEDRASI

Dosent

QƏDİM MUSİQİ ALƏTLƏRİNİN BƏRPASI,TƏKMİLLƏŞDİRİLMƏSİ, VƏ TƏDQİQİ ELMİ LABORATORİYASI

Professor,sənətşünaslıq üzrə elmlər namizədi

MUSİQİ AKUSTİKASI

Böyük elmi işçi,sənətşünaslıq üzrə fəlsəfə doktoru

MÜSABİQƏ MÜDDƏTİ ELAN QƏZETDƏ DƏRC

- EDİLDİKDƏN SONRA BİR AYDIR.

ƏRİZƏ VƏ SƏNƏDLƏR MÜSABİQƏ HAQQINDA

ƏSASNAMƏYƏ UYĞUN REKTORUN

ADINA BU ÜNVANA GÖNDƏRİLƏ BİLƏR.

BAKI ŞƏHƏRI, AZ -1014 Ş.BƏDƏLBƏYLİ KÜÇƏSİ, 98.