Üzeyir Hacıbəyli adına Bakı Musiqi Akademiyası müəllim və tələbə heyətinin nəzərinə

ELAN

ORTA İXTİSAS MUSİQİ MƏKTƏB-STUDİYASINA MƏKTƏBƏQƏDƏR VƏ KİÇİK YAŞLI MƏKTƏBLİ UŞAQLARIN QƏBULU ÜÇÜN ÖDƏNİŞSİZ HAZIRLIQ KURSLARI TƏŞKİL EDİR

БАКИНСКАЯ МУЗЫКАЛЬНАЯ АКАДЕМИЯ ОРГАНИЗУЕТ БЕСПЛАТНЫЕ ПОДГОТОВИТЕЛЬНЫЕ КУРСЫ ДЛЯ ДЕТЕЙ ДОШКОЛЬНОГО И МЛАДШЕГО ШКОЛЬНОГО ВОЗРАСТА ДЛЯ ПОСТУПЛЕНИЯ В СРЕДНЮЮ СПЕЦИАЛЬНУЮ МУЗЫКАЛЬНУЮ ШКОЛУ-СТУДИЮ

İxtisas imtahanının proqram tələbləri

Üzeyir Hacıbəyli adına Bakı Musiqi Akademiyası aşağıdakı kafedralarda vakant yerləri tutmaq üçün müsabiqə elan edir

2022/2023-cü tədris ili üzrə SABAH qruplarının bakalavriat səviyyəsinə tələbə qəbulu açıq elan olunur.

“Bir Könüllü” Tələbələrin Əməkdaşlığı İctimai Birliyinin təşkilatçılığı ilə tələbələr üçün “WinterCamp 2023” qış düşərgəsi keçiriləcək.

"Klassik fortepiano sonata və romansların simfonik orkestr üçün orkestrləşdirmə" RESPUBLİKA MÜSABİQƏSİ

Bakı Musiqi Akademiyası, Erasmus Beynəlxalq mübadilə proqramı 2022-2023 tədris ili üzrə qəbula start verir.

ABİTURİYENTLƏRİN VƏ YUXARI SİNİF (V,VI,VII,VIII,IX,X) ŞAGİRDLƏRİNİN NƏZƏRİNƏ!

Ulu öndər Heydər Əliyevin anadan olmasının 100 – cü ildönümü münasibəti ilə musiqi məktəbləri, kollecləri və ali təhsil müəssisələri şagird və tələbələrinin IV müsabiqə

Ü.Hacıbəyli ad. BMA-ı 2023-cü ilin “Heydər Əliyev ili” elan edilməsi və ümummilli liderin 100 illik yubileyi ilə əlaqədar bəstəkar, Xalq artisti, professor Azər Dadaşovun əsərlərinin ən yaxşı ifası üzrə skripka ifaçılarının Respublika müsabiqəsini elan edir.

AUDITION

Baku Music Academy Tsinandali festival

3 March

“Tarix-nəzəriyyə” fakültəsi elan edir!

3 февраля в 19:00 в Русском Доме состоится концерт посвящённый дню молодёжи Азербайджана.

25 noyabr 2021-ci il tarixindən etibarən Azərbaycan Respublikası Prezidentinin müvafiq fərmanı ilə Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyinin tabeliyində yaradılmış "Təhsil Tələbə Krediti Fondu"nun vəsaiti hesabına təhsil tələbə kreditlərinin verilməsi üçün elektron müraciətlərin qəbuluna başlanılmışdır.

2 dekabr 2022-ci il

2 dekabr 2022-ci il tarixində Üzeyir Hacıbəyli adına Bakı Musiqi Akademiyasının Böyük zalında Rusiya Federasiyasının Mədəniyyət Nazirliyinin və Sankt-Peterburq Musiqi Evinin birgə təşkilatçılığı ilə "Посольство мастерства" adlı kamera konserti keçirildi.

Qeyd edək ki, Sankt-Peterburq Musiqi Evinin bədii rəhbəri Rusiyanın Xalq artisti, professor Sergey Rolduqindir.

Tədbirin əvvəlində Azərbaycanın Xalq artisti, BMA-nın Beynəlxalq əlaqələr və sosial məsələlər üzrə prorektoru, professor Yeganə Axundova konsertə təşrif buyurmuş bütün qonaqları salamladı və konserti açıq elan etdi.

Konsertdə Rusiyanın istedadlı gənc ifaçıları-Beynəlxalq müsabiqələr laureatları Petr Xudonoqov (fleyta), Vladislav Şerbakov (Trombon), Ravil İslyamov (Skripka), Danil Umnov (Fortepiano), Duqar Tsibikov (qoboy) əsrarəngiz ifaları ilə hər kəsi musiqinin sehrli aləminə qərq etdilər.

Möhtəşəm tədbir gecəsində Georq Filip Telemanın-Allen Ostanderin fleyta və basso kontinio üçün sonata f moll (trombon və fortepiano üçün işləmə), Anatoliy Lyadov-Mahir Zeynalovun prelüdiya h moll "Fortepiano üçün üç pyes" op.11, N.1 (bas-trombon və fortepiano üçün işləmə), Sergey Raxmaninovun fortepiano üçün 10 prelüd op.23 (15'), N.1 fis moll-N.4-D dur-N.6-Es dur-N.7 C dur;

Frans Şubertin fleyta və fortepiano üçün "Засохшие цветы", Robert Şumanın qoboy və fortepiano üçün 3 romans op.94 (11), Nikkolo Paqanininin solo skripka üçün Kapriz N.24, a moll, op.1 (5,5), Pyotr İliç Çaykovskinin "Воспоминания о дорогом месте" məcmuəsindən skripka və fortepiano üçün  "Мелодия" op.42, N.3, Karol Şimanovskinin skripka və fortepiano üçün Noktürn və tarantella op.28 (10) əsərləri dinləyicilərə təqdim olundu.

Təntənəli konsert gecəsi tamaşaçıların böyük marağına səbəb olaraq, gurultulu alqışlarla qarşılandı.

Tədbirdə qonaq qismində "RusSotrudniçestvo"nun şöbə müdiri Dmitriy Yegorov və Kristina Kondratyeva da iştirak etmişdir.