1 noyabr 2017-ci il

1 noyabr ayının 2017-ci il tarixində Üzeyir Hacıbəyli adına Bakı Musiqi Akademiyasının tarix-nəzəriyyə fakultəsinin bəstəkarlıq şöbəsinin I kurs tələbəsi Abdullayeva Nərmin Şirzad qızı Astraxan Mədəniyyət və Turizm Nazirliyi, Astraxan Dövlət Konservatoriyası, Bəstəkarlar

İttifaqı tərəfindən keçirilən ali musiqi təhsil müəssisələrinin müxtəlif ixtisaslarının tələbə, magistr və aspirant arasında II Beynəlxalq bəstəkarlıq müsabiqəsində III yerə layiq görülmüşdür. Nominasiya: Ali musiqi təhsil müəsisələrinin bəstkarlıq fakultəsinin tələbələri.